10. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 10/24

Otevíráme desáté okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během online kurzů v roce 2017!




Autor fotografie: Barbora Blahová

Komentář autora fotografie:
Zjistila jsem,že hledat objekt v rámu byl, aspoň pro mě, největší oříšek :-) Nakonec jsem vybrala tuto cyklistku ve Vyšehradském tunelu. Rychlost závěrky mám schválně nízkou, protože jsem původně chtěla dosáhnout efektu pohybu projíždějících aut, ale nakonec jsem vybrala záběr jen s jedním cyklistou. Převedeno do WB a ztmaveno.

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
Toto je úžasný záber, dokonca by sme povedali, že je to u nás "víťaz týždňa" alebo ako to nazvať! Strašne sa nám páči to, ako sa nakláňa, akoby vykukovala spoza rohu a niečo hľadala. Perfektné využitie línií, ktoré vťahujú náš pohľad a taktiež úžasné využitie rámovania... a páči sa nám, že odchádza preč zo záberu, takže my všetci ideme rovnakým smerom... perfektná expozícia, nameraná podľa vonkajšieho svetla na pozadí, čo samozrejme viedlo k tomu, že to, čo je v popredí je siluetou... takže znovu opakujeme - skvelá kompozícia!
Čo tu nie je úplne dobré, ale dá sa veľmi ľahko a rýchlo napraviť je tu táto malá časť, ktorú by sme nazvali "zrastom", pretože sa dotýka... 


A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.