11. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 11/24

Otevíráme jedenácté okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během online kurzů v roce 2017!



Autor fotografie: Jiří Cetkovský
Instruktoři kurzu: Scott Stulberg/Monika Banas



Komentář autora fotografie:
Sluneční svit v interiéru. Málem jsme tuhle fotku nezvládli nafotit, stále šedo a zataženo. Nechal jsem se inspirovat fotkami nasvícenými přes žaluzie.

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
Krásna tvár pred nami a z tohoto záberu vôbec nie je badateľné, že by bolo šedivo a zatiahnuté, pretože tu máš pekné svetlo a na to, aby si takýto záber nafotil samozrejme svetlo potrebuješ, pretože si tu využil jednu kreatívnu myšlienku, používanú pri fotení portrétov a to je práve takáto hra svetla a tieňa a je to úžasný nápad a tebe sa to naozaj vydarilo a my oceňujeme takéto experimentovanie pri fotení portrétov. Taktiež ten uhol, ktorý si použil, to, že ju fotíš takto zhora, to tiež nie  je úplne bežné a je to nápadité. Celkovo je tu veľa farieb na tomto zábere, čo je fajn a priťahuje to našu pozornosť, čo je trochu škoda je, že to pozadie nie je úplne jednoliate, pretože to pôsobí trochu rušivo... celkovo je to ale vydarené a ešte povieme niečo aj ku kompozícii...



A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.