11. 12. 2017

Seznamte se - Scott Stulberg, rozhovor 2. část

SCOTTY STULBERG - fotograf a instruktor PPSOP.cz v kurzu Tváří v tvář - fotografujeme portrét. Nejbližší termín tohoto kurzu otevíráme 2.3. 2018. A POZOR - nyní můžete zakoupit se slevou 25 % - více info a přihlášení ZDE!

Svůj první fotoaparát dostal Scotty jako dárek od otce, když byl ještě malý chlapec. Tenkrát, jak sám říká, otevřel Pandořinu skříňku do říše fotografování, aby se v dospělosti stal profesionálním fotografem. Dnes se Scott soustředí na cestovatelskou fotografii, fotí pro foto banky a jeho záběry jsou v nabídce takových agentur jako Corbis a Getty images. Také je instruktorem fotografických kurzů a organizuje workshopy po celém světě a je autorem překrásné knihy Brána do Barmy - Passage to Burma.

Nenechejte si ujít druhou část video rozhovoru o cestovaní, fotografovaní, nebezpečných situacích a mnohém dalším... Na své společné cestě Toskánskem ho zpovídal Patrik Banas, instruktor PPSOP.cz v kurzech Naučte se exponovat kreativně 1 a 2Záhada blesku odhalenaNaučte se fotografovat detail kreativně

(První část rozhovoru najdete ZDE.)

VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.