4. 3. 2018

Soutěžní téma na měsíc LEDEN / JANUÁR 2018 - vyhodnocení

Přinášíme BEST SHOTS OF JANUARY 2018 - nejlepší záběry za měsíc leden/január 2018 z těch, které jste nám na téma "ZIMA JAKOU MÁM RÁD/A" vložili na naši Facebook-ovou stránku. V soutěži bylo 151 fotografií, do užšího kola jich postoupilo 25 a tu je finální výběr!

"Hlas lidu" již o svém vítězi rozhodl (viz foto), nyní se dozvíte, které záběry se nejvíce líbily instruktorovi našeho krajinářského online kurzu. Vybíral, ohodnotil a okomentoval LUBO SLUNSKÝ! A pokud chcete proniknout do tajů krajinářské fotografie, máte jedinečnou šanci, online kurz KRAJINA KOLEM DOKOLA právě začal, přihlásit se můžete ještě do úterý 6.3.2018 ZDE! Nenechte si ujít jarní termín tohoto kurzu!


I. MIESTO - Lenka Rondevaldová
Až překvapivé spojení zimní krajiny se dvěma koníky v dokonale opozičním postoji a vyjádřením totálního klidu a ignorantství vůči „pánu tvorstva – nějakému fotografovi“.

(c) Lenka Rondevaldová


II. MIESTO - Gabriela Valentová
Mistrně zvládnuté fotografické řemeslo promítnuté do ukázkově aranžované fotografie s perfektním nasvětlením a pohádkovým námětem.

(c) Gabriela Valentová


III. MIESTO - Linda Šeborová
Symbolika neklidu člověka schopného plahočit se drsnou zimní krajinou z pohodové světlé minulosti do neznámého prostoru obtížné budoucnosti.

(c) Linda Šeborová


HONORABLE MENTIONS (čestné uznania)
Za pozoruhodné ztvárnění zimní nálady těmi nejjednoduššími a přesto působivými výrazovými prostředky s nápaditým využitím grafických prvků.

Iva Ullrichová
(c) Iva Ullrichová

Magda Kolaříková
(c) Magda Kolaříková

Jana Mašterová
(c) Jana Mašterová

Oceněným autorům přejeme další neutuchající snahu pro dosažení těch nejlepších fotografických výsledků a ostatním účastníkům úspěšné nalézání nových námětů v kombinaci s „dobrým světlem“.


Lubo, instruktor kurzu KRAJINA KOLEM DOKOLA
PPSOP.cz


A POZOR - NEPŘEHLÉDNĚTE - Prosíme výherce soutěže (autora fotografie na 1. místě), aby nás kontaktoval na mail info@ppsop.cz, výhru je možné uplatnit do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže. Děkujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.