3. 3. 2018

Téma fotoprojektu 52 - BŘEZEN MĚSÍC KNIHY (9/52)

A je tu březen - třetí měsíc v roce! A schválně, co se vám vybaví jako první, když se řekne březen? Pořekadlo "Březen, za kamna vlezem..."? Karafiáty a MDŽ? Nebo myšlenka na jaro? Rodící se mláďata? A co takhle březen - měsíc knihy? Také se vám heslo z doby minulé vrylo do paměti? Pak vězte, že nejste sami! 

Když odmyslíme, že v době vzniku - roku 1955 - šlo o nařízenou akci, o komunistickou propagandu ve snaze dát zemědělcům do rukou pořádné odborné publikace, v nichž jim soudruzi ze Sovětského svazu vysvětlí, jak na lepší a větší úrodu, není to špatná myšlenka věnovat měsíc knize a podpoře čtenářství! 

A protože se hlásíme k příznivcům dobrého čtení a k milovníkům knih, vyhlašujeme deváté téma Fotoprojektu 52 s názvem "BŘEZEN MĚSÍC KNIHY".

A také v PPSOP.cz vyhlašujeme březen jako měsíc fotografických online kurzů NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1, TVÁŘÍ V TVÁŘ - FOTOGRAFUJEME PORTRÉT a KRAJINA KOLEM DOKOLA, které jsme včera odstartovali! A pokud jste zmeškali přihlášení, nevadí, do úterý 6.3.2018 to můžete ještě napravit! Více info ZDE!

Ilustrační fotky jsme tentokrát vybrali z fotografické knihovny účastníků fotoprojektu 52! 

You keep shooting!


© Roman Zatko

© Zdenka J. Cintulová‎

© Zuzana Zajacova 

© Zuzana Řebíčková Minxová‎

© Iva Návratová

© Jindra Řeháčková 

© Jiřina Mužíková

© Angelika Kopják

© Milan Konečný

© Petra Benedová 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.