15. 7. 2018

Instruktoři PPSOP.cz v Praze - 1. část

Není to tak dávno, co Praha uvítala velmi vzácnou návštěvu. Kde se vzali, tu se vzali, Monika, Patrik a Scotty s Holly se u Vltavy pod Karlovým mostem se svými fotoaparáty ukázali! Nevídané! A nepochopitelné, že zcela bez povšimnutí médií... a proto jsme se rozhodli, že tuto výjimečnou událost zprostředkujeme aspoň vám, našim studentům a fanouškům! ;)

Možná si vzpomenete na rozhovor z loňského roku se Scottym, kde se ho Patrik ptal na cestovatelské plány, na místa, která ještě nenavštívil a rád by je viděl. V seznamu jmenovaných chyběla Česká Republika a Slovensko, což Patrika samozřejmě mrzelo a nenechal bez odezvy a Scottyho se zeptal, kdy navštíví i tyto krásné země. Scotty koukl - s humorem sobě vlastním - na hodinky a odpověděl: "Hned v mém příštím letu, který je za týden, budu tam a už se nemůžu dočkat, až vás všechny uvidím..." Onen let sice trval rok, ale své sliby nakonec splnil!

Pobyt v Praze si naši instruktoři moc užili a nafotili plno krásných fotografií, které vám ukážeme až v druhé části - již brzy! Dnes jako správní paparazzi sdílíme záběry zpoza scény a přidáváme video, které je důkazem, že naši instruktoři jsou nepřeslechnutelní a není s nimi rozhodně nuda - ani v našich online kurzech, ani v Praze!

PPSOP.cz

SCOTT STULBERG - instruktor v kurzu:
Tváří v tvář - fotografujeme portrét

MONIKA BANAS - instruktorka v kuzech:
Naučte se exponovat kreativně 1 a 2
Naučte se vidět a komponovat kreativně
Tváří v tvář - fotografujeme portrét
Fotografujeme floru

PATRIK BANAS - instruktor v kurzech:






Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.