3. 1. 2020

NAŠE FOTOSOUTĚŽ 2020 - novinky!!!

Do nového roku vstupujeme s novými nápady! A jedním z nich je i jistá inovace našich měsíčních fotosoutěží. Organizovat je budeme i v roce 2020, můžete se těšit na nová témata, mnoho krásných fotografií a také na skvělé novinky!

Koncept fotosoutěže zůstává stejný - téma je vyhlášeno na našem blogu a FB stránce vždy na začátku nového měsíce spolu s termínem uzávěrky soutěže, jménem porotce a informací o výhře. Zúčastnit se může kdokoliv, fotografie se vkládají přímo na naší Facebook stránku jako příspěvek a je možné vložit minimálně 1 a maximálně 3 fotografie od jednoho autora.

V průběhu roku se vystřídají různá témata od krajiny až k portrétům. Garantem soutěže a porotcem bude opět někdo z řad našich instruktorů, kteří nejprve provedou užší výběr (BEST OF... ) a z něho následně vyberou BEST SHOTS OF...  (1. - 3. místo + čestná uznání). I v letošním roce ponecháváme možnost, abyste o vítězné fotografii hlasovali i vy, naši fanoušci, v "Hlasu lidu".

Co však bude nové? Výhra! Připravujeme pro vás hodnotnější, lákavé a zajímavé ceny od partnerů soutěže, každý měsíc někdo jiný! O co se bude soutěžit, bude vždy uvedeno při zadání soutěžního tématu tu na blogu.
A POZOR - tento rok budeme mít odměny pro 3 vítěze, takže nejen pro autora fotografie na prvním místě, ale i pro ty, co se umístí na 2. a 3. místě. Autor vítězné fotografie se navíc automaticky zařadí do ankety PPSOP.cz FOTOGRAF/FOTKA roku 2020 s možností získat další zajímavé ceny!

Soutěžit s námi se prostě vyplatí! První soutěžní téma nového roku bude vyhlášeno JIŽ BRZY - v úterý 7.1. - sledujte nás!

A pokud se chcete naší foto soutěže v roce 2020 zúčastnit, doporučujeme, abyste si přečetli aktuální pravidla, která najdete ZDE!


PPSOP.cz

Ilustrační koláž vítězných fotografií fotosoutěže PPSOP.cz 2018

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.