9. 6. 2020

FOTOsoutěž - nejlepší záběry za měsíc DUBEN / APRÍL 2020 - vyhodnocení

Přinášíme vyhodnocení soutěže - BEST SHOTS OF APRIL 2020 - nejlepší záběry za měsíc DUBEN / APRÍL 2020 z těch, které jste nám na téma "KVĚTY MONOCHROMATICKY" vložili na náš Facebook-ovou stránkuDo soutěže přišlo 126 fotografií, do užšího kola jich postoupilo 27 a tu je finální výběr TOP10 fotografií!

GARANT A HODNOTITEL SOUTĚŽE
Nejlepší záběry vybírali a ohodnotili MONIKA A PATRIK BANAS - instruktoři některých našich kurzů - naše portfolio online kurzů ZDE

PARTNER SOUTĚŽE A CENA PRO VÍTĚZE
Ceny jsme do soutěže na měsíc duben/apríl věnovali my - PPSOP.cz!

1. místo 
voucher na slevu v hodnotě 1.900 CZK na krerýkoliv online fotokurz z našeho portfólia* a postup do finále ankety PPSOP.cz Fotograf/Fotka roku 2020 s možností vyhrát další zajímavé ceny

2. místo
voucher na slevu v hodnotě 1.100 CZK na krerýkoliv online fotokurz z našeho portfólia*

3. místo
kniha o fotografování od autora Bryana Petersona v hodnotě cca 350 CZK


I. MIESTO
JANA HALÚZOVÁ


Tento záber je náš spoločný a absolútny víťaz, na ktorom sme sa bez váhania zhodli! Jednoducho úžasný monochromatický záber červenej dlhej uhlopriečkovej línie na červenom pozadí, s najmenším možným akcentom v bielej - skvelo naexponované, skvelo nakomponované, skvelo zaostrené, iné, výrazné a neprehliadnuteľné - Jana, získavaš touto fotkou prvé miesto!
(c) Jana Halúzová

Na druhom a treťom mieste to už také jednoznačné nebolo, mali sme viacero favoritov a dlhé debaty a nezhody :-) - škoda, že nemôžeme udeliť medailí viac, ale toto je naše finálne rozhodnutie:


II. MIESTO
KATARÍNA BLAŠKOVIČOVÁ

Krásna farba a najmä skvelé využitie odrazov a symetrie v kompozícii! Páči sa nám aj, že sa jedná o kyticu kvetov a nie kvet solitér a taktiež to, že sú kvety "naležato" - pôsobí to sviežo, čo znásobujú aj kvapky vody na kvetoch a celkovo to pôsobí akoby kvety ležali na vode.
(c) Katarína Blaškovičová

III. MIESTO
RŮŽENA ODEHNALOVÁ

Jeden z veľmi málo záberov na výšku, s výbornou kompozíciou a využitím uhlopriečkovej línie! Dokonale monochromatické, bez akéhokoľvek iného farebného akcentu! Vyzerá to ako dámske večerné šaty plné záhybov. Krásna práca.
(c) Růžena Odehnalová

HONORABLE MENTION WITH EXTRA CREDIT
- ČESTNÉ UZNANIE SO ZVLÁŠTNYM OVENENÍM

IVA ULLRICHOVÁ

Toto je vynikajúce, vyzerá to ako pokrčený priesvitný papier! Zdanlivo na fotke "nie je nič", ale  záber dokonale využíva hru svetla a tieňa a túto krásnu vlastnosť okvetných lupienkov! Je to tajomné a neisté, ako žena v maske za červeným závesom v divadle... Veľmi sa nám to páči.
(c) Iva Ullrichová

ŠÁRKA DRAPÁKOVÁ

Nevesta v bielom - Šárko, naozaj vydarené, perfektná kompozícia a využitie pravidla tretín a línií! Stredová časť kvetu vyzerá, ako keď sa naleje cukrová poleva na tortu - skvelý výber objektu a oko!
(c) Šárka Drapáková


HONORABLE MENTIONS | ČESTNÉ UZNANIA

KAMIL KLEMBARA

Krásna kompozícia, výborná voľba prevodu do čiernobielej, výrazný kontrast - pôsobivé!
(c) Kamil Klembara

OLGA DVOŘÁKOVÁ

Jemné, nežné, so skvelo vyplneným rámom fotografie a veľmi sa nám páči ten "gradient" - farebné odstupňovanie od najtmavšej po najsvetlejšiu po uhlopriečke! Skvelá práca.
(c) Olga Dvořáková

PETRA BENEDOVÁ

Záber v pastelovom fialkastom tóne, krásna kvetina plná chĺpkov a najviac oceňujeme je uhol pohľadu, pretože je fotená zo spodnej strany!
(c) Petra Benedová

MARTIN KUČERA


Martin, ty vieš, ako na to, vynikajúca kompozícia, prekrásne svetlo, zaujímavá tonalita záberu!
(c) Martin Kučera

JANA TOMKOVÁ

Nezvyčajná farba, pôsobivá kompozícia a uhol pohľadu!
(c) Jana Tomková

Chcete se i vy zúčastnit soutěže o PPSOP.cz Fotografa/Fotku roku 2020? Tak neváhejte a nahrajte fotky do aktuální soutěže na měsíc ČERVEN / JÚN 2020, jejíž téma zní: "STÍNOHRA". Fotografie v počtu 1-3 prosíme vkládejte jako příspěvek přímo na zeď na Facebook-ovou stránku PPSOP do  30.6. Více o aktuální fotosoutěži ZDE!


PPSOP.cz


POZOR - NEPŘEHLÉDNĚTE!
Prosíme výherce soutěže (autora fotografie na 1., 2. a 3. místě), aby nás kontaktovali na mail info@ppsop.cz, výhru je možné uplatnit do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže (teda do 9.7.2020). Děkujeme!

PPSOP.cz

#ppsopcz #fotosoutezppsop #fotokurzyonline #fotografujemefloru

Více informací FOTOsoutěži DUBEN / APRÍL 2020

* Voucher se vztahuje na kterýkoliv online fotokurz z našeho portfolia, neplatí na dětský "Fotoklub pro malé a velké". Platnost voucheru je 3 měsíce. V závislosti od kurzu to představuje minimálne slevu 55% (pro výherce 1. místa) a minimálne 30% (pro výherce 2. místa) z ceny kurzu! Výhru je možné nárokovat přímo u nás na info@ppsop.cz do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. Výhru není možné vyplatit v hotovosti a slevu není možné kombinovat s jinými slevami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.