14. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 14/24

Otevíráme čtrnácté okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během online kurzů v roce 2017!



Autor fotografie: Petra Benedová

Komentář autora fotografie:
Nafoceno uvnitř místnosti... celkem jsem měla problémy s osvětlením, tak bych se tímto chtěla i zeptat, jak fotit takové věci uvnitř? Nastavila jsem si objekt co nejblíže k oknu... ohnisková vzdálenost 70mm. Foceno bez stativu.

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
Ty si sa, Petra, rozhodla využiť v tomto našom zadaní "to je jedno clonu" a fotenie takýchto "kuchynských zátiší" je v dnešnej dobe veľmi populárne, najmä teda fotenie mobilmi, ale nafotiť to poriadne nie je až také ľahké, ako to vyzerá, ale tebe sa to podarilo dobre naaranžovať aj nafotiť a priam cítiť z monitora, ako pekne korenisto to vonia, až máme chuť sa postaviť a ísť si niečo zobrať do chladničky. A samozrejme použitie clony f/8-f/11 je v tomto prípade správne, lebo z pohľadu objektívu je všetko to, čo je fotografované viac menej v jednej rovine a na hĺbke ostrosti tu nezáleží. Čo sa týka kompozície - pekne si tie objekty rozvrstvila v ráme fotografie, tá...



A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.