12. 2. 2020

NOVÁ stará dobrá PPSOP.cz!

Život je změna a inovací je třeba. A tak s novým rokem přicházíme s mnoha novinkami, které bychom vám nyní rádi představili - tady jsou! :-)

NOVÁ WEB STRÁNKA!
Možná jste si již všimli, možná ne, ale naše webové stránky PPSOP.cz získaly úplně nový kabát. Pokud příliš neholdujete změnám, nemusíte se obávat, snažili jsme se, aby se nový web tomu starému podobal a nebyl to zas až takový šok ;-) Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám změna líbí!

NOVÉ STUDENTSKÉ PROSTŘEDÍ!
Pro všechny naše studenty jsme vytvořili nové modernější studijní prostředí - přihlaste se do kurzu a uvidíte! :-)

nový web PPSOP.cz

LEPŠÍ MĚSÍČNÍ FOTOSOUTĚŽE!
Koncept měsíčních fotosoutěží zůstává stejný, co je však nové? Letos pro vás máme hodnotnější, lákavé a zajímavé ceny od partnerů soutěže, každý měsíc někdo jiný! A pozor, tento rok získá každý měsíc cenu nejen fotograf na 1. místě, ale i ti, co se umístí na 2. a 3. místě. Autor vítězné fotografie se navíc automaticky zařazuje do ankety PPSOP.cz FOTOGRAF/FOTKA roku 2020 s možností získat další zajímavé ceny! Vše o soutěži zde!

NOVÁ RUBRIKA - FOTKA DNE!
Když Monika Banas listovala PPSOP.cz archivem, zjistila, kolik krásných fotek v něm je. A bylo jí líto, že "jaké skvělé fotky a nikdo je nevidí". A tak každý den přesně v 9:00 hodin na našem Facebook-u najdete "Fotku dne"! Nebo taky na Instagram-u ;-)

© Angelika Kopják - FOTO DNE 23/366 2020

NOVÁ PONDĚLNÍ RUBRIKA "FOTOHÁDANKA / FOTOANKETA"!
Pokud nás pravidelně sledujete, víte, že v minulých letech se vždy na začátku týdne objevila pravidelná pondělní rubrika - otázky týdne, citáty týdne či abeceda fotografa. A protože na pravidelné pondělní aktivity jsme si už zvykli a doufáme, že vy také, pokračujeme i letos! Tentokrát se každé pondělí můžete těšit na fotografickou hádanku či anketu. Budeme rádi, když se aktivně zapojíte a budete hádat či tipovat - ať už tu na blogu, nebo vždy pod příspěvkem na našem Facebok-u.

NOVÝ E-BOOK "ZA SCÉNOU ZÁBĚRU 2"
Začátkem roku vyšel e-book “ZA SCÉNOU ZÁBĚRU 2. – 12 foto příběhů na dobrou noc”! Toto pokračování e-booku bylo připraveno na základě skutečných příběhů, které zažil fotograf Bryan Peterson při focení skvělých záběrů na svých cestách okolo světa. Poutavé příběhy a ještě hezčí fotografie! Pokud jste ještě nečetli, určitě si ho stáhněte zcela zdarma

NOVINKA  "DLOUHÁ EXPOZICE VE DNE I V NOCI"
Slibovaná a připravovaná novinka v portfoliu online kurzů již v prodeji! Společně s autorem a instruktorem kurzu Patrikem Banasem objevíte krásu dlouhé expozice, naučíte se všechny ty kreativní techniky a kouzla s magickým či dramatickým výsledkem! Využijete dlouhou expozici ve svůj prospěch a nafotíte skutečné umělecké záběry – ve dne i v noci! Kurz poprvé otevíráme 6.3.2020, přihlásit se můžete ZDE!

DALŠÍ NOVÉ KURZY!
Těšit se také můžete na další 2 novinky v portfoliu našich online kurzů. Na březen 2020 chystáme spuštění individuálního online fotokurzu o úpravách "Naučte se vše o Lightroom" formou osobního mentoringu s naším Lightroom guru Patrikem. A na podzim 2020 otevřeme nový skvělý krajinářský kurz "Krajina cestou necestou"!

FOTOperfektní den s PPSOP.cz
Fotografická akce roku! Určitě si poznačte do svých kalendářů a naplánujte cestu do Prahy. V sobotu 1.8.2020 budou naši instruktoři Bryan Peterson, Patrik Banas a Monika Banas po celý den s vámi! Těšte se na přednášky, besedy, kreativní focení s modelkou i bez pod jejich vedením. Chystá se fotografická výstava, autogramiáda a další fotografické aktivity... Více informací již brzy.

© Bryan Peterson

NOVÉ ČLENKY TÝMU!
Své úlohy ambasadorek připravované fotovýstavy P52 PPSOP.cz se s nadšením ujaly a novými externími členkami týmu se tak staly Zuzana Řebíčková Minxová a Michaela Nesvadbová. Moc jim děkujeme! A jistě budou rády, když jim při přípravách nabídnete pomocnou ruku k dílu ;-)


Tak to by bylo k novinkám asi vše... a co zůstává?

VÝBORNÍ INSTRUKTOŘI A PERFEKTNÍ FOTOKOMUNITA!
Nikde jinde není snaha získat kreativní záběr zábavnější, víc podnětná a víc ceněná jako právě u nás, ve Škole Perfektní Fotografie PPSOP.cz!  Naši instruktoři jsou dlouholetí zkušení fotografové, kteří nejen dobře fotí, ale také vědí, jak své znalosti odevzdat dál a dělají to rádi. Focení nás baví a velmi rádi sledujeme, jak skvěle fotíte i vy. Baví nás budovat příjemnou komunitu lidí, kteří se navzájem podporují a sdílejí fotografické nadšení, kteří se vzájemně respektují, umí druhé pochválit a zpětnou vazbu sdělit věcně, neurážlivě, bez útočného vyrývání. Máme rádi fotografie a vzájemně si fandíme, abychom se fotograficky zlepšovali. 

SKVĚLÉ ONLINE FOTOKURZY
Přidejte se k nám do kurzů a naučte se fotit spolu s fotografy, kteří se chtějí posunout a naučit něco nového. Obklopte se kreativními lidmi, vyberte si svůj kurz - zde je náš Harmonogram online kurzů na první půlrok!

FOTOSKUPINA PPSOP.cz
Život s fotoaparátem, fotky, dotazy, dojmy a zážitky a také jen takové volné proudění kreativních myšlenek a fotografií. Prostor pro všechny PPSOP.cz současné i minulé studenty anebo "externí" milovníky fotografování. Staňte se členem i vy!

FOTOPROJEKT 52
Zahájili jsme již 6. ročník projektu, kdy je každý týden vyhlášené fotografické téma a je jen na vás, jako ho zpracujete. Na jeho nafocení máte následující týden až do vyhlášení nového tématu. 12x za rok (cca 1 měsíčně) se ve skupině objeví i výzva dát ke své fotografii #feedback a získat tak ke své fotografii zpětnou vazbu našich instruktorů a tím se naučit něco nového! Máte chuť se do fotoprojektu přidat? Požádejte o vstup do skupiny!

© Mária Ševecová - Z našeho Fotoprojekt 52 | PPSOP.cz, téma "52"

VIP PHOTO CLUB
Čestným členem klubu, neboli VIP („very important person“ = velmi důležitou osobou), se automaticky stane student, který u nás absolvuje 10 kurzů (bez ohledu na to jakých - máme i takové studenty, kteří s odstupem času absolvují některý z kurzů třeba i 2x). VIP club má momentálně 5 členů a v průběhu roku určitě přivítáme další, už teď se těšíme!


Děkujeme, že fotíte s námi!

Vaše nová stará dobrá PPSOP.cz


AHOJ 2020 - SLEVOVÁ AKCE!
Přivítejte rok 2020 fotograficky! Vyberte si z nabídky našich ONLINE kurzů minimálně 2 kurzy a zabalte si je do EXTRA VÝHODNÉHO BALÍČKU SE SLEVOU 20 %. A jak na to? Vložte do nákupního košíku 2 (nebo více) naše ONLINE fotokurzy najednou, při platbě použijte slevový kód AHOJ2020 a 20% sleva se vám následně odečte! Akce platí pouze do 20.2.2020

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.