4. 2. 2020

Téma FOTOsoutěže - měsíc ÚNOR / FEBRUÁR 2020!

Soutěž o PPSOP.cz FOTOGRAFA/FOTKU ROKU 2020 pokračuje! Opět soutěžíme o hodnotné a lákavé ceny od partnera soutěže! Nejlepší fotky v daném měsíci postoupí do užšího výběru (BEST OF...), ze kterého následně garant a hodnotitel vybere BEST SHOTS OF... (1.,2.,3. místo + čestné uznaní). Fotografie na 1. místě se automaticky zařadí do finále ankety PPSOP.cz FOTOGRAFA/FOTKU ROKU 2020. Pro více informací o letošním ročníku soutěže klikněte sem!

Druhé fotografické téma tohoto roku bude portrétové a vyhodnocovat ho bude Monika Banas, instruktorka našich portrétových online kurzů Tváří v tvář - fotografujeme portrét (otvíráme 6.3.2020) a Portrét kreativně (otvíráme 3.4.). 

Ale zpět k vyhlášení druhého soutěžního tématu, které udělá jistě radost všem chovatelům a milovníkům zvířat! 

Téma na ÚNOR / FEBRUÁR 2020 zní:

"NĚMÁ TVÁŘ - PORTRÉT ZVÍŘETE"

(c) Monika Banas

Jak se do soutěže zapojit? 
Zúčastnit se může kdokoliv, fotografie v počtu minimálně 1 a maximálně 3 se vkládají přímo na naší Facebook stránku jako příspěvek.

Uzávěrka soutěže:

Neděle 1.3.2020 (uzávěrka je v tento den o půlnoci)

Partner soutěže a cena pro vítěze:
Ceny do soutěže na měsíc únor/február věnoval SCHESIR - top kvalita mezi krmivy pro zvířata, příroda pro psy a kočky - 100% přírodní ingredience.

1. místo - krmivo pro psy nebo kočky značky Schesir v hodnotě 50 EUR / cca 1200 CZK a postup do finále ankety PPSOP.cz Fotograf/Fotka roku 2020 s možností vyhrát další zajímavé ceny

2. místo - krmivo značky Schesir v hodnotě 30 EUR / 750 CZK

3. místo - krmivo značky Schesir v hodnotě 20 EUR / 500 CZK

... a možnost získat smlouvu na využití vaší fotografie na promo účely - týká se kterékoliv vložené fotografie do soutěže - pokud fotografie zaujme a společnost Schesir bude mít zájem ji využít, obdržíte nabídku na její odkoupení.

* Výherce si může vybrat mezi krmivem pro psa, nebo krmivem pro kočku. Odevzdání výhry proběhne poštou - zásilka bude poslaná na poštovní adresu, kterou výherce uvede - za tímto účelem je proto potřebné adresu poskytnout PPSOP.cz, která ji následně poskytne vlastníkovi ochranné známky Schesir - společnosti Agras Delic S.p.A. se sídlem v Itálii (více detailů o společnosti na www.schesir.com). Vzhledem k ochraně osobních údajů výherce zasláním své adresy potvrzuje, že se s touto skutečností seznámil a plně souhlasí s těmito podmínkami.
Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. Výhru není možné vyplatit v hotovosti. PPSOP.cz nepřebírá žádné závazky v souvislosti s uplatněním výhry, a není zodpovědná za její případnou ztrátu nebo nedoručení - pouze zprostředkuje uplatnění výher a adresy na její zaslání.

Garant a hodnotitel soutěže: 
MONIKA BANAS - instruktorka našich kurzů Naučte se exponovat kreativně 1 a 2Fotografujeme floru, Tváří v tvář - fotografujeme portrét a Portrét kreativně a art director fotografka reklamní kampane značky Schesir.


UPOZORNĚNÍ!
Přečtěte si podmínky a pravidla soutěže a vkládání fotografií ZDE. Fotky, které budou vloženy po termínu uzávěrky, nebo se již v naší soutěži objevily a obsadily 1.-3. místo, budou ze soutěže automaticky vyřazeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.