6. 9. 2020

Téma FOTOsoutěže - měsíc ZÁŘÍ / SEPTEMBER 2020!

Soutěž o PPSOP.cz FOTOGRAFA/FOTKU ROKU 2020 pokračuje! I letos jsme pro vás připravili měsíční soutěžní témata, ve kterých budete moci vyhrát hodnotné a lákavé ceny od partnera soutěže! Nejlepší fotky v daném měsíci postoupí do užšího výběru (BEST OF...), ze kterého následně garant a hodnotitel vybere BEST SHOTS OF... (1.,2.,3. místo + čestné uznaní). Fotografie na 1. místě se automaticky zařadí do finále ankety PPSOP.cz FOTOGRAFA/FOTKU ROKU 2020. Pro více informací o letošním ročníku soutěže klikněte sem!

Deváté fotografické téma tohoto roku bude portrétové, protože 2.10. pro vás otevíráme ONLINE fotokurz PORTRÉT KREATIVNĚ - který ještě do úterý 8.9. můžete zakoupit se slevou 15 % !


Téma na ZÁŘÍ / SEPTEMBER zní:

"PORTRÉT Z PROFILU"

(c) Monika Banas

Už teď se těšíme na vaše fotografie!

Jak se do soutěže zapojit? 
Zúčastnit se může kdokoliv, fotografie v počtu minimálně 1 a maximálně 3 se vkládají přímo na naší Facebook stránku jako příspěvek. Jak na vkládaní fotek a často kladené dotazy ZDE


Uzávěrka soutěže: 
Středa 30.9.2020 (uzávěrka je v tento den o půlnoci)

Partner soutěže a cena pro vítěze:
Ceny jsme do soutěže na měsíc září/september věnovali my - PPSOP.cz!

1. místo - voucher na slevu v hodnotě 1.500 CZK na krerýkoliv online fotokurz z našeho portfólia* a postup do finále ankety PPSOP.cz Fotograf/Fotka roku 2020 s možností vyhrát další zajímavé ceny

2. místo - voucher na slevu v hodnotě 900 CZK na krerýkoliv online fotokurz z našeho portfólia*

3. místo - kniha o fotografování od autora Bryana Petersona v hodnotě cca 350 CZK

* Voucher se vztahuje na kterýkoliv online fotokurz z našeho portfolia, neplatí na dětský "Fotoklub pro malé a velké". Platnost voucheru je 3 měsíce. V závislosti od kurzu to představuje cca slevu 40% (pro výherce 1. místa) a cca 25% (pro výherce 2. místa) z ceny kurzu! Výhru je možné nárokovat přímo u nás na info@ppsop.cz do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. Výhru není možné vyplatit v hotovosti a slevu není možné kombinovat s jinými.


Garant a hodnotitel soutěže: 
Scott Stulberg a Monika Banas - instruktoři našich portrétových kurzů - naše portfolio online kurzů ZDE!


UPOZORNĚNÍ!
Přečtěte si podmínky a pravidla soutěže a vkládání fotografií ZDE. Fotky, které budou vloženy po termínu uzávěrky, nebo se již v naší soutěži objevily a obsadily 1.-3. místo, budou ze soutěže automaticky vyřazeny.

#ppsopcz #fotosoutezppsop #fotokurzyonline

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.